توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی روانشناسی مثبت‌ گرا در 36 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

روانشناسی مثبت‌ گرا چیست؟

فرض روانشناسی مثبت‌ گرا چیست؟

تاریخچه روانشناسی مثبت‌ گرا چیست؟

روانشناسی مثبت‌ نگر بر ۳ اصل تأکید می‌کند:

برخی از موضوعات روانشناسی مثبت‌ نگر

نظریه‌پردازان و بزرگان روانشناسی مثبت‌ نگر

روانشناسی مثبت نگر و نظریه شکوفایی

سخن آخر

 

بخشی از متن

مقدمه

روانشناسی مثبت‌ گرا توجه ما را به این نکته جلب می‌کند که ما در زندگی روزمره ممکن است با افرادی روبه‌رو شویم که خوش‌بین، روراست، پرانرژی و شادتر از دیگران هستند، بااینکه می‌دانیم آن‌ها با مشکلات مختلفی ازجمله مشکلات مالی، شخصی، شغلی و … درگیر هستند. چه مواردی باعث می‌شود که به این صورت رفتار کنند؟ این افراد چه ویژگی‌هایی دارند که از بقیه متمایز می‌شوند؟ نگاهشان به زندگی چگونه است؟ چرا تسلیم نمی‌شوند؟

حتی اگر شما یکی از این افراد شاد نباشید، امیدواریم حداقل دوره‌های کوتاهی از خوشبختی و شادمانی عمیق را تجربه کرده باشید مانند زمانی که در یک امتحان سخت نمره خوبی را کسب کرده‌اید یا در شغل موردعلاقه‌تان در یک مجموعه‌ معتبر استخدام‌ شده‌اید و همه‌ این‌ها باعث شده‌اند که احساس خوشحالی کنید. خوشبختی از منظر روانشناسی رضایت از وضع موجود و داشتن هیجانات مثبت مثل شادی، لذت و … تعریف می‌شود.

در این مطلب خواهیم آموخت که روانشناسی مثبت‌ گرا چیست؟ چه مؤلفه‌هایی دارد؟ تاریخچه‌اش چه بوده است؟ چه اصولی دارد؟ هدفش چیست؟ موضوعاتش چه هستند؟ تفاوتش با تفکر مثبت در چیست؟ بزرگان و نظریه‌پردازانش چه کسانی هستند؟ در زندگی و محل کار چگونه می‌توانیم از آن بهره ببریم؟ و نهایتاً چه انتقاداتی به آن وارد است؟

روانشناسی مثبت‌ گرا چیست؟

سلیگمن (۲۰۰۵) روانشناسی مثبت‌ گرا را اصطلاحی برای بررسی هیجان‌های مثبت (شادی-سعادت-خوش بینی و…) و ویژگی‌های شخصیتی مثبت (شجاعت- نوع‌دوستی- وجدان اخلاقی و…) می‌داند.

میهای چیک سنت میهای روانشناسی مثبت‌ گرا را بدین شکل تعریف می‌کند:

این رویکرد روانشناسی را به مطالعه و بررسی بیماری‌ها، آسیب‌ها و ضعف‌ها محدود نمی‌کند و ویژگی‌های مثبت و نقاط قوت را مدنظر قرار می‌دهد.

فرض روانشناسی مثبت‌ گرا چیست؟

فرض بر این است که ویژگی‌های کارآمد و توانایی‌هایی در انسان وجود دارند مانند امید، خوش‌بینی، تلاش، بودن در زمان حال و … که مانند سپری از او در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند.

به‌عنوان‌مثال خوش‌بینی آموخته‌شده باعث جلوگیری از افسردگی و اضطراب در کودکان و بزرگ‌سالان می‌شود.

و ...